Koncertek-Fellépések

vasarlas csocsesz

Ha érdekellek

magamrol csocseszCsocsesz karrierre születésével indult Budapesten.

Ez idő tájt még többet sírt mint nevetett, bár sírása már akkor is a jódlihoz hasonlított -a szomszédok szerint- így a stílushoz való kötödése valószínűleg már erre az időre vezethető vissza.

8 éves volt amikor nagymamájától megkapta első hangszerét az azóta is féltve őrzött furulyáját. Ezt követően már hamarosan az iskola zenekarában játszott, amely zenekarral megkezdődött Csocsesz életében a fellépések sorozata, ami a mai napig töretlen.
12 évesen kezdett klarinétozni, a XX. kerületi zeneiskolában. Itt találkozott, majd később már egy zenekarban játszott Galambos Pistivel aki Lajcsi öccse és a mai napig Csocsesz egyik legjobb barátja.
A baráti és zenei csapathoz tartozik Körmendi Péter is, aki kezdetektől fogva zenei rendezője Csocsesz albumainak.
Hamarosan bekerült a Soroksári Sváb- Parti zenekarba, ahol Lajcsi volt a zenekarvezető és ezzel a formációval járták az országot-világot.

Ausztriai fellépés alkalmával szeretett a jódliba, és a mai napig is kedvencei közé tartozik ez a stílus, amivel az ország egyik nagy kedvence lett, régi barátja Galambos Lajos műsorának, aki mindig segítette munkáját és a mai napig lehetőséget biztosít a tévéműsorában való szereplésre.

1999 óta a népszerű és hatalmas sikereket elért Dáridó majd később szuperbuli című tévéműsor oszlopos tagja és állandó szereplője. Egyik tévéfellépésén találkozott Orosz Zoltánnal és Ursu Gáborral / Pódium Duó/ a két zseniális zenésszel ezután több sikeres koncertet adtak, Európa több szinpadán ahol egyszál harmónika, gitár, klarinét és Csocsesz hangja alkotott igazi színpadi produkciót.
2000-ben Kaszás Péter, kiváló zeneszerzővel és szövegíróval valamint több kitűnő kollegájával (Muck Feri) készítette el a Nincs hibám című albumot, ami nagy sikert aratott.
2001-ben megkapta a Líra-díjat, mellyel munkáját ismerték el, de természetesen a legnagyobb elismerés számára a közönség szeretete és tapsa.
2006-ban az Ismeretlen ismerős,avagy a mulatós mester visszatért!!!A régi,jól bevált mulatós muzsikához egy vadonatúj külsőt álmodott/ ebben nagy segítségére volt American Hair Studio a hajgyógyászat és a hajpótlás specialistája/
a Dáridó és Szuperbuli Sztárja Csocsesz, de nem csak magának hanem saját zenekarának és tánckarának.
A mulatatós nagymesternek a sok fogyástól kinőtt a haja    így egy új külsőre tett szert, melyhez az egykori öltözködési stílus már nem passzolt,
így felkérte az ex-TNT tagjaként megismert Intit aki a jelenlegi stílust álmodta meg!
2007-ben megjelent albuma ,melynek címe :

"Lóvé Legyen"

2009-ben megjelent albuma ,melynek címe:

"Gyere,Mulassunk"    

                                          
a régi jó ismerős dallamok mellett friss szerzemények is találhatók, mely melódiákat többek között Kaszás Péter és Ferry szerezte.
A megújult hangzásvilágot és az új lemezeit,fiatalos lendülettel mutatja be Csocsesz saját zenekarával és tánckarával a koncertjei során!!

2013. decemberében új albummal jelentkezik Csocsesz, "Az, aki boldogsággal ébred" címet kapta az album, 12 pörgős mulatós dal, ahogy már megszokhattuk Csocsesztől.

 

http://rtl.hu/rtlklub/storyextra/csocsesz-a-konyhaban-is-megallja-a-helyet

 

http://rtl.hu/embed/1193532

 

http://rtl.hu/embed/1193524

 

 

https://www.facebook.com/muzsikatvofficial/videos/876923749166376/

 

http://rtl.hu/muzsikatv/a-muzsika-tv-hez-igazolt-csocsesz

 

http://rtl.hu/rtlgold/anikoshow/csocsesz-teljesen-leteperte-marikat

 

 

Címlap Csocsesz